Caroline & Louis

Caroline & Louis

Op kampeerterrein De Lievelinge in Vuren kun je trouwen in festivalstijl. Op een origineel en kleurrijk terrein, omringd door vakantievierende mensen in caravans, campers en tenten.

 

Als huisfotograaf van de Lievelinge leg ik jaarlijks meerdere bruiloften vast op de camping. Omdat ik er sinds 2017 woon en werk, weet ik alle bijzondere plekjes op de Lievelinge te vinden en kan ik veel leuke fotogelegenheden regelen.

 

In juli 2019 had ik de eer om de trouwdag van Caroline en Louis vast te leggen op de camping. Zij komen hier jaarlijks kamperen met hun twee kinderen, dus de keuze voor de Lievelinge als trouwlocatie was snel gemaakt. Wie bang is dat een camping niet de beste locatie is op een regenachtige dag had er hier bij moeten zijn. Vanwege plotselinge buien moest het diner naar binnen verhuizen, maar dat zorgde juist voor nóg meer sfeer in de antieke Spiegeltent. Al tijdens het eten konden er plaatjes aangevraagd worden bij de Single Ladies, en al snel was niemand meer te houden. De regen kletterde het dak, maar de gasten dansten op de tafels. Het was de aanloop naar een fantastisch feest ’s avonds en het bruidspaar kon terugkijken op een onvergetelijke dag.

JAAR:

2019

Prev
Next